Barna: Vom susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare

0 99

USR va susţine protestele publice care se anunţă în zilele următoare, a anunţat, joi, preşedintele partidului, Dan Barna.

"USR va rămâne consecvent poziţiei pe care a avut-o din momentul în care a intrat în Parlamentul României, aceea de a fi alături de cetăţeni şi de a susţine toate protestele care apără statul de drept şi, până la urmă, normalitatea şi decenţa într-o societate transformată în coşmar ambulant de către Liviu Dragnea şi PSD. Şi, din această perspectivă, vom susţine şi protestele publice care se anunţă în zilele următoare. Eu, personal, probabil voi fi la protestul de la Sibiu, dar colegii mei voi fi cu siguranţă şi aici, în Bucureşti, pentru că într-adevăr România are nevoie şi încurajez organizaţiile civice de toate felurile care cred că trebuie să rămânem un stat de drept să îşi exprime activ această opţiune", a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

O serie de proteste faţă de "acţiunea Regimului Dragnea împotriva Laurei Codruţa Kovesi" au fost anunţate pe Facebook pentru ziua de vineri la Bucureşti, Cluj şi Sibiu. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata