Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu: ”Rednic i-a motivat extrem de bine pe jucători la Sfântu Gheorghe”


Dinamo a obținut o victorie muncită, 1-0 (Nistor 57 penalty), la Sfântu Gheorghe, în fața unei formații, Sepsi OSK, care emite pretenții justificate la participarea în play-off-ul din Liga 1.

În opinia lui Mircea Rădulescu rezultatul este corect, chiar dacă Dinamo mai are mult de muncă pentru a redeveni o echipă de top în competiția internă.

”Sepsi a opus o rezistență puternică, însă Dinamo a părut mai prezentă în joc. Mircea Rednic (n.r. – antrenor Dinamo) a reușit într-un timp record să încropească o echipă cu un mod de exprimare organizat în teren. E un lucru de apreciat, pentru că a schimbat, cum se zice, fața echipei rapid. Meciul, cu o miză foarte mare, a avut o componentă care a ieșit în evidență: motivația! Practic, motivația a fost cheia succesului pentru Dinamo.

Prin metodele sale, Mircea Rednic i-a motivat extrem de bine pe jucători. Ambiția fotbaliștilor de la Dinamo s-a văzut la orice contact pentru balon. Însă, ca orice lucru făcut în fugă, acesta nu poate să fie perfect. Astfel, calitatea jocului a cedat în fața dorinței de a obține punctele puse în joc. A rezultat o combinație destul de nefericită între efectul pregătirii de iarnă și miza jocului. S-a simțit o anumită crispare, iar greșelile tehnico-tactice au fost numeroase.

De exemplu, la Dinamo, care, în prima repriză, și-a organizat bine jocul pe benzile laterale, am notat prima ”posesie adevărată” a balonului în minutul 39, când jucătorii au reușit să transmită succesiv opt pase.
Barometrul antrenorilor. Mircea Rădulescu: ”Neagoe a pregătit bine jocul”
De partea cealaltă, Eugen Neagoe (n.r. – antrenor Sepsi), un tehnician valoros și echilibrat, a pregătit bine meciul, reușind să facă uitată…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata