BCR se muta in Business Garden Bucharest

0 206

Banca Comerciala Romana (BCR) isi va muta sediul in 2020, intr-un spatiu de 14.000 mp, in Business Garden Bucharest si devine astfel cel mai mare chirias al celui de-al doilea proiect detinut de catre Vastint Romania. Proiectul a fost deja livrat si duspune de un grad de ocupare de 65% pana in prezent.

Complexul de spatii de birouri Business Garden Bucharest, dezvoltat de Vastint, este pre-certificat LEED Platinum. Aici, BCR isi va reloca toate operatiunile si pe cei aproximativ 1.000 de angajati din sediul central de pe Calea Victoriei.

Business Garden Bucharest este situat in zona central vestica a Bucurestiului, la intersectia dintre Calea Plevnei si pasajul Basarab. Complexul include trei cladiri de spatii de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de aproape 43.000 mp. Cladirile sunt inconjurate de o gradina interioara ce reprezinta 30% din suprafata totala a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu banci si facilitati Wi-Fi. Business Garden Bucharest are o parcare ce include si spatiu pentru biciclete, aditional, vestiare si dusuri pentru biciclisti.

sursa wall-street.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x