Benzina și motorina, la cel mai mic preț în 199 de stații din România! Promoția anunțată în urmă cu puțin timp!

Benzina și motorina, la au un preț incredibil de mic în acest weekend. Locuitorii Capitalei pot plăti, în unele locuri, mai puțin de 5 lei pe un litru de benzină. Acestea au putut fi posibile datorită datorită scăderii cotațiilor produselor petroliere, coroborată cu promoțiile weekend-ului.

Promoția este prezentă la Petrom, cel mai mare comerciant auto din țară și este prezentă în ziua de vineri, până la orele 23:00, până duminică, tot la 23:00.  Totul în stațiile unde benzina este mai ieftină cu 6 bani pe litru și motorina cu 3 bani pe litru.

Benzină și motorină, preț uimitor de mic!

Promoția Petrom care aduce în weekend prețuri foarte mici la benzină și motorină este valabilă în zilele cuprinse între vineri și duminică, până la orele 23:00. Aceasta se derulează în 199 de stații Petrom din toată țara, dintre care 30 din București. Astfel că, prețul benzinei va scădea sub pragul de 5 lei/litru în weekend-uri.

Prețuri benzinăPrețuri benzină

Stații cu preț mic la benzină și motorină

-Stația de pe Bulevardul Timișoara 8
-Stația de pe strada Sibiu
-2 Stații din Drumul Taberei
-Stația Jiului( cartier Bucureștii noi)
-Stația Bulevardul Constantin Brâncoveanu
-Stația de pe Șoseaua Fundeni
-Stația de pe Șoseaua București-Ploiești

„Prețurile din fiecare stație peco din rețelele OMV, Petrom, Rompetrol, Socar, ART, FuelOne, MaximCoLtd, MCMPetrol, Ozana, PartenerSocar, Pollux, SMO, SpielmannOil sunt actualizate la diferite momente din zi, în fiecare zi; pentru benzinăriile Lukoil, Rompetrol, Mol si Gazprom nu există momentan posibilitatea de a obține aceste prețuri actualizate zilnic. Prețurile returnate de către aplicație pot câteodată diferi de cele afișate la pompă din cauza întarzierii cu care aceste prețuri sunt procesate și actualizate de către serverul principal”, potrivit unei stații de alimentare.

Benzina și motorina din România, cele mai ieftine din Europa!

„Eliminarea…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata