Bicarbonatul de sodiu şi multiplele utilizări pentru o casă curată! Nici nu te aşteptai la asta

Bicarbonatul de sodiu şi multiplele utilizări pentru o casă curată sunt la îndemâna tuturor gospodinelor! Multe dintre acestea nu știau însă ce super-detergent dețin în casă. FANATIK te învață cum să faci curat lună în toată casa cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

Învață cum să utilizezi bicarbonatul de sodiu ca un profesionist

Bicarbonatul este un produs minune care poate fi folosit în multe domenii. Este esențial pentru unele preparate culinare, poate fi folosit şi în tratamentele de înfrumuseţare, însă este utilizat cu succes şi atunci când vrei să faci curăţenie.

Mirosul din frigider dispare ca prin minune, dacă punem în frigider bicarbonat de sodiu, pe o farfurie sau într-un bol mic. Odată lăsat bolul în frigider, bicarbonatul de sodiu va absorbi toate mirosurile neplăcute, iar dacă mai adăugăm și puțină lămâie, combinația aceasta va da chiar un miros plăcut atunci când veți deschide frigiderul. Trebuie doar să schimbați conținutul bolului odată la 2-3 luni.

Utilizare bicarbonat de sodiu Utilizare bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu face minuni în baie, dar și în bucătărie

O soluţie universală de curăţare o poţi obţine dacă amesteci o lingură de bicarbonat de sodiu cu una de suc de lămâie şi cu o jumătate de ceaşcă de apă fierbinte. Substanța miraculoasă obținută se va pune într-un recipient cu pulverizator şi se va agita de fiecare dată, înainte de folosire.

Bicarbonatul de sodiu face minuni și în baie! Pentru aceasta, trebuie doar să punem pe o lavetă umedă puţin bicarbonat de sodiu şi oţet alb. Soluţia curăţă foarte bine atât bateria cât şi faianţa, însă nu te aștepta acum să vină și o zănă bună care să-ți frece bateriile de la baie, doar pentru că folosești un produs-minune.

Pentru înlăturarea săpunului de pe bateriile din baie, umplem o cană cu bicarbonat şi adaugăm atâta oţet cât să se formeze o pastă. Aceasta se aplică pe zonele acoperite cu…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata