Bijuterie din Zalău jefuită de hoți înarmați. Poliția face cercetări pentru a stabili cine sunt cei care au plecat cu aur și bijuterii valoroase

0 90

Cu puțin timp înainte de ora închiderii bijuteriei, două persoane ce purtau măști pe față, au intrat și au jefuit-o pe vânzătoare, amenințând-o cu o armă. Toată această scenă s-a petrecut într-o cunoscută bijuterie din Zalău.

Femeia nu a fost înjunghiată, însă, a fost lovită foarte tare. Din cauza loviturii, aceasta a căzut și s-a lovit în același timp de un dulap, la cap. În timp ce vânzătoarea plângea de durere, hoții au furat ceasuri, aur iar mai apoi au plecat, făcându-se nevăzuți.

Toată scena s-a petrecut cu câteva minute înainte de ora închiderii. Hoții au pătruns în bijuterie și au amenințat-o pe vânzătoare cu o armă. I-au adresat câteva cuvinte: „Ştim totul despre tine”, au lovit-o, după care s-au apucat de furat. În tot acest timp, vânzătoarea era căzută la pământ în urma loviturii la cap.

Aparent, camerele de supraveghere din exterior nu au putut suprinde prea multe scene, deoarece direcția în care erau ele îndreptate era alta, însă anchetatorii verifică în momentul de față camerele montate în interior.

 

„Administratorul unei bijuterii de pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipul Zalau, a sesizat Politia, astăzi, despre faptul că două persoane necunoscute, cu fața acoperită, au pătruns în bijuterie, au amenințat  angajata cu o armă și au sustras mai multe bijuterii. În prezent echipa de cercetare este la fața locului pentru investigații”, a specificat IPJ Zalău.

Sursa: observator.tv

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x