BIOGRAFIE. Cine este Constantin Bogdan Matei, ministrul propus la Tineret şi Sport: Fost director de şcoală, cu doar două intervenţii în plenul Senatului

Constantin Bogdan Matei, ministrul propus la Tineret şi Sport, este la bază profesor de sport. A fost inspector şcolar general adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea, şi profesor la Şcoala Gimnazială “Anton Pann” , Rm. Vâlcea, iar în Parlament a vorbit doar de două ori. 

Parlamentar ales in Circumscripţia electorală nr.40 Vâlcea, Constantin Bogdan Matei a fost Director adjunct la Şcoala Gimnazială „Anton Pann ” Rm. Vâlcea şi profesor de educație fizică și sport  la Şcoala Gimnazială „Anton Pann ” Rm. Vâlcea.

A urmat cursurile Grupului Şcolar „Henri Coandă ” din Râmnicu Vâlcea, iar în 2004 a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Management în Sport la Universitatea „Lucian Blaga ” din Sibiu.

Înainte de a deveni senator, a fost, timp de câteva luni, adjunct al șefului Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea.

El a fost ales senator la alegerile din 2016, fiind primul candidat pe lista PSD Vâlcea.
În mandatul de senator, din 2016 până acum Constantin Bogdan Matei a luat cuvântul de nouă ori în plen, a avut o sigură declarație politică și o singură interpelare, potrivit site-ului Senatului.

Citeşte şi: EXCLUSIV/ Face legea-n două locuri! Numărul doi din sindicatul Metrorex e reprezentantul PSD în companiile municipale înființate de Gabriela Firea

 

Post-ul BIOGRAFIE. Cine este Constantin Bogdan Matei, ministrul propus la Tineret şi Sport: Fost director de şcoală, cu doar două intervenţii în plenul Senatului apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata