Birourile permanente ale Parlamentului stabilesc calendarul dezbaterii bugetului pe 2019. Ședința este programată sâmbătă dimineață


Birourile permanente ale Parlamentului stabilesc calendarul dezbaterii bugetului pe 2019, într-o întâlnire programată sâmbătă dimineață, 9 februarie, ora 11.00. Astfel că, se va stabili ca până luni parlamentarii să poată depune amendamente.

Coaliţia PSD-ALDE va merge pe o dezbatere accelerată, având în vedere că proiectul a fost finalizat atât de târziu, potrivit Digi24.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a prezentat, vineri, proiectul de buget pentru acest an, aprobat în şedinţa de Guvern, care prevede o creştere economică de 5,5%, un câştig salarial mediu brut de 5.163 lei, un deficit bugetar în scădere la 2,55% şi atingerea unui număr al salariaţilor de 5,282 milioane.
Vineri, Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat că a discutat cu guvernartorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, pentru ca prețurile să fie exprimate în lei și echivalentul în euro. O decizie în acest sens ar urma să fie luată la următoarea ședință a Consiliului de Supraveghere Macroprudențială.
Citește și

Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

 

Post-ul Birourile permanente ale Parlamentului stabilesc calendarul dezbaterii bugetului pe 2019. Ședința este programată sâmbătă dimineață apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata