Bogdan “Bad Boy” Stoica, în prima bătălie din 2019. OSS Fighters se ține pe 28 februarie, în București

0 97


Polivalenta bucureșteană găzduiește pe 28 februarie prima gală de kickboxing a anului 2019. Evenimentul este organizat sub brandul OSS Fighters și adună la start numeroase nume grele din lumea artelor marțiale.

Capul de afiș al galei se anunță a fi un meci exploziv. Bogdan “Bad Boy” Stoica (50-10), deja un veteran al kickboxingului românesc, îl va înfrunta pe surinamezul de 23 de ani Fabio Luca Kwasi (40-8), pregătit de unul dintre cei mai renumiți antrenori din lume, Mike Passenier.

De-a lungul timpului, prin mâinile lui Passenier au trecut sportivi de renume precum Melvin Manhoef, Badr Hari, Gokhan Saki, Chris Baya, Yousri Belgaroui, Serhiy Adamchuk sau Murtel Groenhardt. Kwasi și Stoica s-au mai întâlnit în 2015, când bucureșteanul a căștigat prin split decision.

Fulminant se prefigurează a fi și meciul dintre Janu da Cruz, african stabilit în Polonia, și constănțeanul Alex Filip. Da Cruz, care a luptat în România anul trecut, obișnuiește să-și facă apariția în ring având pe figură o mască foarte asemănătoare cu cea purtată de personajul Hannibal Lecter în filmul Tăcerea mieilor.
Gală cu 14 meciuri
La 71 de kg este programată o revanșă cu scântei între doi dintre cei mai tehnici și mai talentați luptători români ai momentului: Cristian “Profesorul” Milea și Amansio “Vikingul” Paraschiv.

Vor mai urca în ring, printre alții, lupii tineri Nino Pattvean, Mădălin Crăciunică și Marian Dinu, Cristian Spetcu, ”perla” lui Ciprian Sora, brașoveanul Marinică Bejenaru și greii Bordianu, “Greuceanu” Stoica și Cristian Ristea.

Gala, alcătuită din 14 meciuri, este programată joi 28 februarie de la ora 19.00 în Sala Polivalentă din București și va fi transmisă în direct…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata