BOMBA! Adevaratul motiv pentru care Alex Velea a fost dat afara de la Acces Direct. tragea ratingul in jos. Ce cifre dezastruoase de audienta a obtinut emisiunea cu el!


Adevaratul motiv pentru care Alex Velea a fost dat afara de la Acces Direct. PaginadeMedia.ro a publicat astazi o analiza a cifrelor de audienta din care reise clar ca emisiunile cu Velea au fost mai slabe decat cele fara el.
„Rețeta” Alex Velea n-a funcționat la audiența emisiunii Acces Direct. S-a văzut în cifrele emisiunii din toamna 2018, comparativ cu toamna lui 2017. Dorind sa resusciteze formatul si sa aduca o figura noua pe micile ecrane, sefii din Antena 1 l-au introdus pe Alex Velea in postura de coprezentator alaturi de Simona Gherghe. In ultimele zile insa am aflat ca Alex Velea a fost dat afara de la Acces Direct la inceperea acestui nou sezonu, cel mai probabil pe baza unor criterii obiective din care reiesea ca el nu reprezinta un castig pentru emisiune.
Emisiunea tabloid a înregistrat scăderi de audiență de peste un punct de rating pe toate cele trei targeturi. Cea mai evidentă scădere se obervă în luna septembrie, atunci când emisiunea debutat. Pe publicul comercial, emisiunea a scos o audiență medie de 1,9 rating, în timp ce în aceeași lună a anului 2017 avea în medie 3,1 puncte de rating. În noiembrie scăderea a fost tot de aproximativ un punct, de la 5 la 3,9 puncte de rating.

Articolul BOMBA! Adevaratul motiv pentru care Alex Velea a fost dat afara de la Acces Direct. „Fratiwear” tragea ratingul in jos. Ce cifre dezastruoase de audienta a obtinut emisiunea cu el! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata