BOMBA! Am aflat cine a castigat Chefi la cutite! Finala nici nu a fost difuzata, dar noi stim cine a luat 30.000 de euro


S-a aflat cine a castigat sezonul asta din „Chefi la cutite” sezonul 6! Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cutite” s-a terminat de filmat, inclusiv finala, chiar daca inca nu a fost difuzata pe post.
Ca de fiecare data pentru Antena 1 a fost foarte greu sa mentina secret numele marelui castigator pana cand va fi difuzata finala pe post. Click.ro a aflat care dintre chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu a ieșit victorios, după ce bonus cardurile primite de cei trei jurați au produs mişcări de trupe.
Castigator „Chefi la cutite” sezonul 6 – echipa lui Sorin Bontea
De această dată, în show-ul gastronomic s-au introdus reguli noi, iar chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au avut parte de bonus carduri şi cuţite de aur oferite lor şi concurenţilor.
Acest sezon din „Chefi la Cutite” a fost castigat de Sorin Bontea si echipa lui. El a avut cei mai buni bucătari, unii fiind „împrumutaţi” de la „concurenţă”.
Din păcate pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea a apelat la bonus cardurile primite şi i-a „suflat” şi doi concurenţi de bază, pe Valentin Dumitrescu şi Silviu Nedelea, care alături de Mihai Munteanu Munti au format o echipă foarte puternică. Unul dintrei cei trei ar fi plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Articolul S-a aflat cine a castigat sezonul asta din „Chefi la cutite”! Finala inca nu a fost difuzata de Antena 1, dar marele castigator deja se stie! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata