BOMBA! Andra si Delia s-au imbogatit dupa Cerbul de Aur! Ce sume colosale de bani au incasat de la TVR pentru cateva melodii!

0


Andra si Delia s-au imbogatit dupa Cerbul de Aur! Ce sume colosale au incasat. Cerbul de Aur a revenit anul acesta la TVR dupa 9 ani de absenta si se pare ca acum artistii au vrut sa profite din plin de planurile televiziunii publice.
Televiziunea Română a plătit peste un milion de euro pentru recitalurile de la Festivalul Cerbul de Aur 2018, aproape jumătate din sumă mergând către cântăreaţa americană Nicole Scherzinger. Şi artiştii români au primit sume consistente, cel mai bine cotat fiind Carla’s Dreams, urmat de Delia, Loredana şi Horia Brenciu. Fostă membră a trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger a fost cap de afiş şi a primit cei mai mulţi bani – 462.045 de euro, aproape jumătate din suma totală alocată recitalurilor se arata intr-un material pubicat de tabloidul Libertatea.
În ceea ce priveşte artiştii români invitaţi să cânte la festivalul organizat de TVR, Carla’s Dreams este cel mai bine cotat, cu 24.367 de euro, puţin mai mult decât Delia, care a primit un onorariu de 23.975 de euro. Loredana este al treilea cel mai bine plătit artist de la Cerbul de Aur, cu 21.307 de euro, urmată de Horia Brenciu şi orchestra sa, care au primit 20.259 de euro, şi de Andra, cu 19.230 de euro. The Motans a primit 6.312 euro, în timp ce recitalul Damian Drăghici a costat TVR 6.267 de euro.

Articolul BOMBA! Andra si Delia s-au imbogatit dupa Cerbul de Aur! Ce sume colosale de bani au incasat de la TVR pentru cateva melodii! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata