BOMBA! Andreea Balan se IMBOGATESTE de Revelion! Cati bani va castiga


Si asta pentru ca toata lumea vrea sa ii contracteze pe cei mai buni. Una dintre artistele care an de an munceste de Revelion este Andreea Balan. Dupa ce s-a aflat ca va avea 5 concerte in noaptea dintre ani, acum s-a aflat si cati bani castiga Andreea Balan de Revelion.
Conform click.ro, Andreea Balan are 5 concerte, de Revelion. Are doua la Sinaia, doua la Predeal si unul la Bran. Artista isi va incepe programul la ora 22.00 si va termina spre dimineata. Spectacolul ei, Fantezia Star, este solicitant, dar frumos.
Cati bani castiga Andreea Balan de Revelion
In cadrul concertelor sale, Andreea Balan schimba peste 10 tinute. Pentru fiecare concert, artista ar fi cerut 3.500 de euro. Fiind insarcinata in 7 luni, artista va fi insotita la toate concertele de sotul ei, actorul George Burcea.
Si, ca sa facem un total, vom lua cele 5 concerte pe care Andreea Balan le va sustine de Revelion si le vom inmulti cu suma de 3.500 de euro. Rezultatul total pentru o seara de munca, pentru artista si intreaga ei echipa, este de 17.500 de euro!
Cei doi s-au casatorit in martie 2017. Au impreuna o fetita de doua ani, pe nume Ella, si se pregatesc sa devina parinti pentru a doua oara, in 2019.

Articolul Cati bani castiga Andreea Balan de Revelion. Artista are 5 spectacole programate deja apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata