BOMBA! Averea lui DJ Avicii a ajuns la EA! Cum a fost posibil asa ceva! Artistul avea datorii colosale


Vestea a socat intreg showbizul de pe mapamond, si nu numai. Oamenii l-au plans, l-au pomenit in diverse tributuri si acum il regreta enorm. Una dintre problemele legale aparute dupa moartea sa a fost rezolvata abia acum. Averea lui Avicii de 25.3 milioane de dolari a fost repartizata.
Conform ladbible.com, averea lui Avicii va reveni parintilor sai. Suma totala se ridica la 25.3 milioane de dolari. Pe numele sau real Tim Bergling, DJ Avicii a fost gasit mort in camera luxoasa de hotel in care era cazat.
Averea lui Avicii e de 25.3 milioane de dolari
Vedeta se afla in vacanta in Muscat, Oman. Pe 20 aprilie, Avicii si-a luat viata. Cantaretul era grav bolnav si suferea. Avea o iubita oficiala si o fiica vitrega pe care o adoptase cu sufletul. Acum, parintii Klas Bergling si Anki Lidén vor mosteni toti banii incasati de fiul lor din diverse contracte.
Conform legilor din Suedia, pentru ca Avicii nu era casatorit si nu avea copii, dar nici nu isi facuse un testament, averea revine rudelor in viata, adica parintilor sai. Parintii vor primi suma colosala care a mai ramas din averea artistului.

Articolul Averea lui Avicii de 25.3 milioane de dolari a fost repartizata. Cine a ”pus mana” pe ea apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata