BOMBA! Busu a spus adevarul: de ce a avut infarct! Ce a facut vedeta cu cateva clipe inainte sa se prabuseasca, in luna noiembrie


Florin Busuioc a oferit un interviu dupa operatie in care a vorbit despre greutatile prin care a trecut. Acesta sustine ca va reveni la jurnalul de stiri, rubrica de meteo, din luna ianuarie 2019.
Florin Busuioc le-a multumit celor care l-au ajutat si care l-au sustinut prin mesaje. „Am primit o grămadă de mesaje de la oameni. Şi pe stradă mă opreşte lumea şi-mi spune că e bucuroasă că sunt bine. Mulţumesc din suflet pentru urări şi că aţi fost alături de mine în aceste clipe grele“.
Florin Busuioc, o luna in spital
Prezentatorul meteo de la PRO TV a suferit un infarct pe 6 noiembrie 2018. Acesta terminase un spectacol jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. I s-a facut rau si s-a prabusit la pamant. Colegii sai de scena i-au oferit primul ajutor.
Florin Busuioc, interviu dupa operatie
„Nu-mi aduc aminte absolut nimic din ziua respectivă. Doar ce mi-au povestit apropiaţii: de dimineaţă am fost la Pro, am plecat la Craiova, unde am jucat, am terminat spectacolul, iar după mi s-a făcut rău. Înţeleg că, la un moment dat, regizorul m-a întrebat dacă am nevoie de ceva, simţeam că sunt slăbit şi am cerut un calciu sau magneziu. M-a întrebat dacă nu ar fi mai bine să mergem la spital, iar când a auzit că vreau, s-a speriat, pentru că ştie că eu nu sunt genul care să apeleze la spital pentru orice prostioară. M-am întors în cabină şi am căzut. Nu-mi mai aduc aminte nimic din ce s-a întâmplat după, toate astea sunt poveştirile lor. Mi-au zis că s-a repezit spre mine colegul Bogdan Talaşman, care m-a resuscitat, a durat ceva până a venit şi echipajul SMURD, după aceea am fost dus la spital şi a fost bine“, a marturisit Busu pentru PRO TV.

Articolul Florin Busuioc, interviu dupa operatie: „Dacă dormeam nu cred că mă mai ridicam” apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata