BOMBA! Castigatoarea Exatlon Romania poate ramane fara premiu! Kanal D, implicat intr-un scandal de proportii


Beatrice Olaru, castigatoarea Exatlon Romania, ar putea ramane fara premiu. Este mare scandal in mediul online. Toti cei care au urmarit sezoanele Exatlon Romania sunt dezamagiti de faptul ca Beatrice a castigat. Acestia sustin ca nu isi merita marele premiu.
Adevaratul castigator, in opinia publicului, a fost Alin Andronic. Mai multe mesaje usturatoare au aparut pe pagina de Facebook oficiala a Exatlon Romania. Toti spectatorii sustin ca Beatrice nu merita sa fie nici macar finalista.
Beatrice Olaru, castigatoarea Exatlon Romania, fara premiu?
„Of, Doamne! Fata aceasta cred că și-a pierdut în totalitate simțul realității. Mai contează ce face cu acei bani obținuți în condiții stranii? Important rămâne mesajul cu substrat educațional pe care așa zisa Bety îl inoculează celor mici alături de organizatorii unui fenomen cu un mare impact social. Și anume, banii scuză mijloacele / Sa ii dea banii adevăratului câștigător! Oare cum poate dormi?
Betty nu mai ridica trofeul ăla fiindcă nu îl meriți fetiță… Ai un caracter prost dacă judecai precum americanca aia care a câștigat în același mod ca tine și a împărțit premiul cu cel care ar fi meritat cu adevărat precum a fost la noi Alin Andronic nu te mai judeca lumea Așa și nu mai trece prin aceste momente cumplite… Însă lăcomia ta a făcut să fii judecată crunt de publicul românesc
Alin este Câstigātorul nu ea, care nu stie sā înoate si face crize de atacuri de panicā si Hipocalcemie cu înclestāri de gurā / Ar trebui sa i se retraga premiul, nu il merita”, sunt doar cateva dintre mesajele de pe pagina concursului de la Kanal D.

Articolul Beatrice Olaru, castigatoarea Exatlon Romania, ar putea ramane fara premiu. De ce apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata