BOMBA! Chefi la cutite e aranjata! Acuzatiile fara precendent aduse emisiunii. E scandal URIAS!


Luni seara, concurentul Ovidiu Malisevschi, considerati unul dintre cei mai talentati din show, a parasit emisiunea. Acesta a fost eliminat, dar a fost pastrata o vloggerita care nu prea a avut farfurii bune. In plus, a fost ajutata de colegii ei sa isi termine farfuria.
Primul duel din sezonul 6 Chefi la cutite a iscat in scandal. Fanii emisiunii sunt indignati de plecarea lui Ovidiu Malisevschi. Barbatul era considerat unul dintre cei mai buni concurenti ai sezonului.
Chefi la cutite e aranjata?
Proba de la duelul de luni a constat in pregatirea de cupcakes, prăjiturele decorate şi coapte în forme speciale. Acum, dupa ce un concurent a fost eliminat desi e bun, toti telespectatorii se intreaba daca nu emisiunea Chefi la cutite e aranjata?
La duel, vloggerita Creata, Cristina Lupu, a gresit complet prajiturile. Aceasta a fost ajutata de un coleg din echipa ei care i-a oferit cateva briose. El facuse mai multe si a ajutat-o. La final, Creata a primit 12 puncte si colegul care a ajutat-o doar noua puncte.
Ovidiu Malisevschi, eliminat de la Chefi la cutite
Apoi Ovidiu Malisevschi a fost eliminat desi e unul dintre cei mai buni concurenti. Fanii s-au infuriat si au inceput sa sustina, in mediul online, ca emisiunea Chefi la cutite e aranjata.
„Duceţi-vă la naiba cu emisiunea voastră… a rămas Creaţa? A funcţionat minciuna cu brioşa din alt cuptor. Dacă erau corecţi o descalificau“, „Ovidiu a plecat pentru că nu avea gura mare, nu juca teatru şi aici ei asta caută. Bucătarii să plece, să rămână şmecherii, caterincioşii, ruşine să vă fie“, „Nu este corect ce faceţi. Omul ăla chiar şi-a dorit să fie în echipa dumneavoastră. Aţi dat afară un bucătar şi a rămas Creaţa pentru rating. Sunteţi jalnici, o emisiune aranjată“, au fost câteva dintre comentariile fanilor nemulţumiţi.

Articolul Chefi la cutite e aranjata? Scandal mare dupa eliminarea unui concurent GENIAL si pastrarea unei ”netalentate” apare prima dată…

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata