BOMBA! De ce a tinut Melania Medeleanu sarcina SECRETA! Vedeta a oferit prima declaratie despre copilul ei


Dupa ce s-a aflat ca e gravida in 8 luni, aproape 9, a aparuti si prima declaratie a Melaniei Medeleanu. Fosta prezentatoare tv a explicat de ce a ales sa tina sarcina secreta. Cu toate ca nu se mai considera o persoana publica de cand a renuntat la meseria de prezentatoare tv i 2016, Melania a oferit explicatii.
Fosta prezentatoare TV de la Prima TV, dar si fosta sotie a solistului de la Taxi, Dan Teodorescu, va aduce pe lume primul ei copil. Vedeta in varsta de 40 de ani a ales sa tina sarcina secreta.
Dar ochii vigilenti ai paparazzilor Ciao.ro au reusit sa surprinda singurele imagini cu Melania Medeleanu insarcinata. Si vi le prezentam in exclusivitate, cu cateva zile inainte ca fosta prezentatoare tv sa nasca. Dupa ce s-a retras din televiziune, Melania si a dedicat activtatea ONG-ului MagiCAMP.
„Cand alegi sa-ti asumi un rol cu o componenta publica iti dai seama ca, implicit, multe perechi de ochi vor fi atintite asupra ta si ca ce faci, ce zici, cum actionezi poate fi supus unei analize amanuntite. Si adesea foarte subiective. Am impartit cu voi si bune si rele, provocari, reusite, esecuri, povesti personale si profesionale.

Articolul Prima declaratie a Melaniei Medeleanu dupa ce s-a aflat ca a tinut sarcina secreta 8 luni apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata