BOMBA! Monica Barladeanu, data AFARA de la Ferma Vedetelor! Ce se intampla cu vedeta. Decizie RADICALA a PRO TV


Ferma vedetelor 2019. Prezentatorii vor fi Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan. Noua femei si 9 barbati vor fi dusi intr-o zona izolata din Romania. Vor concura in cel mai aspru anotimp din an. Cei 18 concuurent trebuie sa supravietuiasca provocarilor si conditiilor extreme. Show-ul se va numi Ferma, în loc de Ferma vedetelor, cum a fost până acum.
Ferma vedetelor 2019 revine cu un sezon aspru
Noul sezon din Ferma vedetelor 2019 va intensifica experienta concurentilor la emisiune. Telespectatorii vor avea parte de noi surprize. Probele fizice sunt mai intense ca pana acum. Ferma vedetelor 2019 se va filma in muntii din Romania. Filmarile vor incepe iarna si vor continua pe parcursul primaverii si nu numai.
Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan prezinta Ferma vedetelor 2019
Dupa ce emisiunea a avut un singur prezentator atatea sezoane, PRO TV schimba macazul. Mihaela Radulescu revine ca gazda intr-un show pe placul ei. Va avea parte de aventuri inedite. Mihaela este o vedeta care adora provocarile televizate.
„Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață’, a spus Mihaela Rădulescu despre Ferma vedetelor 2019.

Articolul Ferma vedetelor 2019. Prezentatorii vor fi Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata