BOMBA! Pleaca de la PRO TV?! Vestea s-a aflat abia acum. Felicitari!


Gabriel Coveseanu este noul manager al Teatrului ”Ion Creanga”. Proiectul său de management a obţinut nota 9,17 (nota 9,08 în prima etapă şi 9,25 în a doua etapă). El a fost unicul candidat pentru funcţia scoasă la concurs pe data de 14 noiembrie, potrivit Agerpres.
Potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Teatrului ”Ion Creangă”, începând cu data de 7 august Gabriel Coveşeanu a deţinut funcţia de manager interimar al instituţiei, conform dispoziţiei nr. 1.422/10.08.2018, emisă de Primăria Municipiului Bucureşti.
Gabriel Coveseanu este noul manager al Teatrului ”Ion Creanga”
Absolvent al Academiei de Teatru şi Film ”I.L.Caragiale”, Facultatea de Teatru, Gabriel Coveşeanu s-a alăturat echipei Teatrului ”Ion Creangă” în anul 1997, actorul interpretând în cei peste douăzeci de ani petrecuţi pe scenă roluri dintre cele mai diverse, sub îndrumarea unor regizori precum: Cornel Todea, Boris Petroff, Cezarina Udrescu, Attila Vizauer, Sorana Coroamă-Stanca, Theo Herghelegiu sau Octavian Jighirgiu.
În paralel cu activitatea din teatru, s-a remarcat şi în calitate de prezentator TV în emisiuni de divertisment.

Articolul Gabriel Coveseanu este noul manager al Teatrului ”Ion Creanga”. Ce nota IREAL de mare a primit pe proiectul sau apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata