BOMBA! S-a aflat de ce a demisionat Melissa. Ce i-a facut Meghan Markle, intr-o zi, la palat!


Dupa zvonuri si speculatii, s-a aflat de ce si-a dat demisia asistenta lui Meghan Markle. Numele ei intreg este Melissa Toubati si a mai lucrat, in trecut, pentru vedete ca Robbie Williams si sotia lui. Conform Dailymail.co.uk, Melissa a trait o viata de cosmar ca asistenta lui Meghan Markle.
Melissa Toubati are 39 de ani si nu este la primul ei job de asistenta pentru o vedeta. Dar se pare ca a intalnit celebritatea care a reusit sa o faca sa planga. Se pare ca femeia nu mai facea fata cerintelor ducesei de Sussex.
Cine e asistenta lui Meghan Markle
Surse din interiorul Palatului Kensington sustin ca Melissa ajunsese sa planga din cauza lui Meghan Markle. Cele doua au lucrat impreuna doar 6 luni. 6 luni extrem de dificile pentru Melissa care, intr-un final, a cedat presiunii si a demisionat.
„Se punea foarte multă presiune pe ea și în cele din urmă a devenit prea mult. Meghan i-a cerut foarte multe și în cele din urmă a lăsat-o în lacrimi”, a declarat o sursă.

Articolul De ce si-a dat demisia asistenta lui Meghan Markle. Cine e Melissa Toubati care a plecat PLANGAND de la Familia Regala a Angliei apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata