BOMBA! Simona Gherghe se retrage din televiziune. Prezentatoarea a facut anuntul acum


Simona Gherghe se retrage din televiziune in primavara anului 2019. Vedeta a marturisit ca vrea sa vada cum o sa se descurce acasa, cu doi copii. Simona Gherghe va intra in concediu de maternitate la cateva luni de la inceputul anului.
Medicii au anuntat-o pe vedeta ca va naste in luna mai 2019. Momentan se simte bine si urmeaza un regim special. Ca la prima sarcina, Simona Gherghe risca sa se imbolnaveasca grav. Dar medicii i-au spus ca, daca respecta un regim drastic, va fi bine.
Simona Gherghe se retrage din televiziune
„Nu ştiu, nu ştiu nici asta. Nu mi-am propus. Mă simt bine, adică la Ana… Da, o să fiu aici (n.r. la începutul anului 2019). La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.
Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dara cum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe la Antena 1.
Dan Capatos a ţinut să precizeze că e probabil ca în aprilie Simona Gherghe să intre în concediu de maternitate. „Deci cel puţin până în aprilie dacă totul merge bine”, a adăugat el.

Articolul Simona Gherghe se retrage din televiziune. Pana cand o mai poti vedea la Acces Direct apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata