BOMBA! Simona Gherghe va avea numai PROBLEME! Ce se intampla cu ea in 2019 e trist rau


Simona Gherghe ne-a oferit surpriza cea mare, la finele lui 2018, când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Deși se afla în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, astrele indică faptul că prezentatoare va avea un an de încercări, în 2019.
„Simona Gherghe va avea un an plin de încercări, în 2019 și o bună perioadă din 2020. Prezentatoarea tv are ascendentul în Săgetator, ceea ce o face să fie o persoană foarte muncitoare, idealistă, perseverentă, ba chiar perfecționistă. Semnul Balanței, prezent în astrograma sa, îi dau faimă, eleganță și independență, iar gândirea în Gemeni o ajută să fie un bun comunicator. Aceste elemente stau la baza carierei sale de succes. O altă calitate a sa este aceea că își alege anturajul cu mare grijă, iar prieteni îi devin doar cei care corespund principiilor sale de viață.
Simona Gherghe găsește la partenerul de viață atât înțelegere, cât și o gândire clară și o susținere mare. Surprinzător este faptul că partenerul ei este acolo dintr-o viață anterioară, iar în această nouă trăire cei doi trebuie să învețe împreună lecții noi. Spre deosebire de alte cupluri, pentru că ei împărtășesc acest trecut sufletesc, lor le-a fost ușor să se conecteze empatic și să rezoneze din punct de vedere al sentimentelor și a comunicării.
Simona Gherghe, horoscop 2019
În trecut, în preajma vârstei de 28-30 de ani, Simona Gherghe a avut experiențe neplăcute pe plan sentimental. Acest lucru se întâmpla pentru că ea acționa mereu după un anumit tipar și făcând aceleași greșeli. Totul s-a schimbat după ce și-a cunoscut sortitul, respectiv actualul partener.
Perioada prin care ea trece încă din 2016 se va încheia curând, în mai 2019. Începând de atunci însă, vor avea loc mișcări pe harta sa. Astfel, se anunță plecarea veselului Mercur și venirea Nodului Sud, respectiv a lucrurilor rămase restante din trecut.
El va…

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata