BOR: 900 de porţii de hrană caldă pentru vârstnici, persoane cu handicap, mame singure cu copii în întreţinere

76

Aproximativ 900 de porţii de hrană caldă, în valoare de 15.000 lei, au fost distribuite unor persoane vârstnice sau cu handicap, precum şi mamelor singure care au în întreţinere unul sau mai mulţi copii, de către cele şase protoierii ortodoxe din Capitală prin efortul personalului de la cantinele sociale ale filialelor Asociaţiei Diaconia.

Potrivit unui comunicat al Sectorului Social-Filantropic şi Misionar al Patriarhiei Române, transmis luni AGERPRES, distribuţia a început pe 18 martie în cadrul programului de asistenţă la domiciliu a persoanelor aflate în dificultate.

De asemenea, 2.000 de sticle de doi litri de apă plată au fost oferite Spitalelor „Matei Balş” şi „Victor Babeş”.

„Totodată, au fost achiziţionate 5.000 de cărţi de rugăciuni la vreme de boală şi necaz, în valoare de 6.500 lei, care au fost distribuite la Spitalul Clinic Colentina, Institutul Naţional de Boli Infecţioase ‘Prof. Matei Balş’, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase ‘Victor Babeş’, Spitalul Clinic ‘Gheorghe Polizu’, Institutul Naţional de Endocrinologie ‘C.I. Parhon’, pentru a fi oferite atât bolnavilor, cât şi personalului medical, precum şi, prin intermediul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, persoanelor care primesc ajutor hrană caldă la domiciliu, de pe cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureştilor”, mai precizează sursa citată.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata