Brad Pitt a implinit 55 de ani pe 18 decembrie. Cum si-a sarbatorit ziua


„Copiii au ajuns la locuința lui Brad luni după-amiaza, dormind acolo. Unii dintre ei au fost luați la 12.30 a doua zi, de ziua lui Brad și au fost duși înapoi la Angelina. Unii dintre ei au rămas pentru a petrece mai mult timp alături de tatăl lor”, potrivit E!News.
Cea care a lipsit a fost Angelina Jolie, care probabil a vrut sa-l lase pe Brad sa se bucure de aceasta zi alaturi de copii fara certuri si neintelegeri. Astfel, a preferat sa ia lectii de zbor asupra Los Angeles-ului.
Brad Pitt a implinit 55 de ani pe 18 decembrie
Aceasta zi de nastere a fost foarte speciala pentru actor pentru ca a putut sa si-o sarbatoreasca alaturi de copiii lor, care sunt cei mai importanti oameni din viata lui.
„A fost un lucru foarte mare pentru Brad și ceva ce și-a dorit de mult timp. Este prima dată când au rămas peste noapte și a însemnat foarte mult pentru el. A fost o zi de naștere minunată și abia așteaptă să petreacă sărbătorile cu ei” conform sursei de mai sus.
Brad Pitt si Angelina Jolie au trecut printr-o separare urata, plina de certuri si scandaluri, iar o mare problema a reprezentat-o custodia copiiilor.
Se pare insa ca au ajuns la o intelegere privind acest aspect, acest lucru fiind confirmat chiar de Angelina pe data de 30 noiembrie, iar in acest fel s-a evitat un proces, in urma caruia cel mai mult ar fi avut de suferit copiii lor.

Articolul Brad Pitt a implinit 55 de ani pe 18 decembrie. Cum si-a sarbatorit ziua apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata