Braşov: Miting de susţinere a PSD în Piaţa Sfatului; mai mulţi miniştri au vorbit despre situaţia României

0

Câteva zeci de susţinători ai PSD au participat, duminică, în Piaţa Sfatului din Braşov, la o întâlnire de dialog social, la care au fost invitaţi şapte miniştri ai Cabinetului Dăncilă, o manifestare care a precedat Conferinţa judeţeană de alegeri a social-democraţilor braşoveni.

Discursurile oficialilor social-democraţi au fost, din când în când, întrerupte de huiduielile unui grup de persoane, care au scandat lozinci anti-PSD.

De pe scena din Piaţa Sfatului, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a dat asigurări că "sunt bani de pensii, sunt bani de salarii şi sunt bani pentru a ajuta mediul de afaceri".

De altfel, la finalul mitingului, Teodorovici a fost cel mai solicitat dintre liderii social-democraţi veniţi de la Bucureşti, numeroase persoane abordându-l cu întrebări despre pensii sau indemnizaţii sociale. Astfel, Teodorovici i-a spus unui vârstnic că perioada de recalculare a pensiilor nu va dura trei ani, acesta fiind termenul maxim prevăzut de actele normative. El a anunţat lansarea unui nou slogan, #insistpentruRomânia, arătând că numai aşa România poate să fie "ţara pe care ne-o dorim cu toţii".

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Radu Oprea, a afirmat că "România suferă de o boală autoimună", iar "reţeta pentru aceasta este în programul de guvernare" şi în modul de implementare a măsurilor prevăzute în documentului social-democraţilor. Totodată, el a transmis un mesaj "pentru cei care ne privesc din alte capitale", şi anume că această boală nu este contagioasă şi nu trebuie să fim puşi în carantină, pentru că "România contează şi poate conta în Europa!".

La rândul său, ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, i-a menţionat în discursul său pe campionii Nadia, Hagi şi braşoveanul Mihai Covaliu şi a subliniat că "pentru asta a înţeles că trebuie să investim în copiii noştri, pentru a avea campioni…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata