BRD a început transferul a utilizatorilor serviciilor MyBRD, către noua platformă de online banking, You

117

În prezent, BRD a început transferul către noua platforma de online banking, You, a utilizatorilor serviciilor MyBRD, menţionând că peste 120.000 clienţi o folosesc deja, informează joi banca, într-un comunicat.

Iniţial, lansată într-o primă versiune la sfârşitul anului trecut, You – noua aplicaţie de online banking a BRD, acum a fost îmbogăţită cu o gamă de funcţionalităţi care permit accelerarea migrării către noua platformă a întregii baze de utilizatori ai serviciilor MyBRD.

În acest moment, clienţii pot deja utiliza în paralel ambele aplicaţii pentru acomodare. Gama de funcţionalităţi disponibilă în acest moment include, printre altele: verificarea soldului, plata facturilor, transferuri de bani intra şi interbancare, schimburi valutare, programarea de plăţi recurente sau cu dată în viitor, descărcarea extraselor de cont, verificarea stadiului tranzacţiilor realizate (finalizate sau în curs de procesare), transmiterea dovezii plăţii/transferului prin aplicaţii de mesagerie, personalizarea aplicaţiei – fotografie de profil, limbă, PIN, acord de marketing -, validarea prin biometrie a plăţilor online făcute cu cardul BRD (SCA e-commerce), înrolarea cardurilor în Apple Pay, iar în curând plata cu telefonul va fi disponibilă şi pentru telefoanele cu sistem Android.

Din punctul de vedere al Băncii, aceasta precizează că în magazinele de aplicaţii Apple şi Android există deja versiuni care se actualizează periodic, urmând ca, din luna iunie, să fie disponibilă şi versiunea destinată utilizatorilor de terminale Huawei. După descărcarea You din magazinele de aplicaţii, clienţii o pot activa în mod exclusiv online, fără a fi nevoie de o vizită într-o agenţie bancară. Mai rapidă, mai simplă şi mai flexibilă, aplicaţia You BRD va fi în continuare dezvoltată pornind de la sugestiile clienţilor pentru a oferi o experienţă 100% digitală intuitivă şi completă.

În contextul activităţilor, de-a lungul întregii perioade în care se va desfăşura transferul către You, BRD rămâne aproape de clienţii săi, care au la dispoziţie toate canalele de comunicare (SMS, e-mail, Contact Center, canalele de social media, agenţii) pentru informaţii.

Actual, BRD – Groupe Societe Generale operează o reţea de 584 de unităţi. Banca ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,5 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30,000 POS şi aproape 1,400 ATM-uri. Banca este un jucător important pe piaţa creditelor pentru companii locale şi multinaţionale şi este liderul pieţei de factoring din România. Activele sale totale, la sfârşitul lunii decembrie 2020, erau de 61,6 miliarde lei.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 133.000 de angajaţi în 61 de ţări şi peste 30 de milioane de clienţi individuali, companii şi investitori instituţionali în întreaga lume.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner