Brigitte Sfăt a programat nunta! De ce nu îl invită pe Ilie Năstase

Brigitte Sfăt și partenerul ei de viață, Corneliu Oană, sunt deciși să spună un “Da!” hotărât și în fața ofițerului de la Starea Civilă, după ce s-au căsătorit în fața Lui Dumnezeu. Mai mult, vedeta plănuiește să îi facă un copil soțului, care e mai tânăr decât ea cu patru ani! Recent, ea a făcut declarații despre ceremonia civilă și a dezvăluit dacă fostul soț va fi sau nu pe lista invitaților.

În vârstă de 41 de ani, Brigitte Sfăt plănuiește să rămână însărcinată cu soțul ei, Corneliu Oană, care are 34 de ani. Fosta soție a lui Ilie Năstase are doi copii din prima căsătorie, cea cu Octavian Sfăt: pe Robert și Sara.

Brigitte Sfăt a programat nunta! De ce nu îl invită pe Ilie Năstase

Potrivit declarațiilor făcute de Brigitte Sfăt, ea și Corneliu Oană se vor căsători civil vara viitoare. Mai mult, bruneta e decisă să îi poarte numele de familie al bărbatului iubit. În legătură cu fostul soț, ea nu are de gând să îl cheme la fericitul eveniment. Ilie Năstase și-a refăcut și el viața amoroasă alături de o brunetă care se numește Ioana Simion.

“La vară o s-o facem. Mă gândesc că da (n.r.: o să-mi schimb numele). De ce nu?! Nu contează doar numele, ci totul, ca un ansamblu. Nu contează rochia, ci să simţim amândoi că vrem să facem pasul acesta. Şi să facem un copil, pentru că ne dorim foarte mult lucrul acesta. Doamne fereşte, nu mă gândesc la aşa ceva (n.r.: să îl invit pe Ilie)! Nu pot, că zice că-i dau peste nas. Dar ce, el mă invită?”, a declarat Brigitte Sfăt pentru OK! Magazine.

Brigitte, în perioada în care era căsătorită cu Ilie Năstase. Ei erau la un eveniment unde era prezentși chef Cătălin Scărlătescu

Brigitte Sfăt a divorțat de Ilie Năstase în toamna acestui an

Brigitte s-a căsătorit civil cu Ilie Năstase pe 17 iunie 2013 la Timișoara. Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata