Călin Popescu Tăriceanu: „Mă gândesc serios la o candidatură la prezidențiale”


Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a anunțat în această seară că ia în calcul o candidatură la alegerile prezidențiale din 2019. 

„Sigur, mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale. Dar de aici până la a anunţa candidatura, o să mă întrebaţi, mergeţi singur, mergeţi cu PSD. Nu mă întrebaţi. Nu am luat această decizie. Când o să o iau, sigur o să aflaţi mai multe, dacă o să o iau şi când o să o iau”, a afirmat Tăriceanu, la Digi24.
Vor face sondaje ca să vadă cine are cele mai mari șanse
Călin Popescu Tăriceanu a spus că PSD şi ALDE vor face sondaje care să permită o analiză socio-demografică solidă şi  luarea unei decizii bune, cu şansele cele mai mari de câştigare a alegerilor.

„Sigur că există diferite variante, dar primul lucru e că suntem într-o coaliţie şi cel mai probabil o candidatură comună are şanse mai mari decţt două candidaturi separate”, a mai spus liderul ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu, spunea, în urmă cu două zile, că este dispus să candideze la alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului, dar că nu „a venit încă momentul” să anunțe o decizie:”Nu pot să vă spun în momentul de față, nu pentru că ar fi secret, dar nu a venit încă momentul (…). Disponibilitatea există, nu vă faceți griji…”.

Dr. Alban, starul muzicii anilor ʼ90, trimitea pachete cu cafea și țigări în România, pe vremea lui Ceaușescu! Fratele lui era student la Medicină în Timișoara

Post-ul Călin Popescu Tăriceanu: „Mă gândesc serios la o candidatură la prezidențiale” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata