Când a murit, de fapt, Ioana Condea. Anunțul a fost făcut mult mai târziu

Ioana Condea, fata mutilată și băgată în comă de proxenetul Robert Tănase, a murit după ce s-a chinuit la pat timp de patru ani. Decesul tinerei care fusese sechestrată și forțată să se prostitueze a fost anunțat însă abia după 10 zile. Motivul este unul de-a dreptul halucinant! Avocata fetei, care era și tutorele ei legal, nu a putut fi contactată.

„Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de Poliţie pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei. Vă daţi seama că este la pământ. I-am spus că o vom ajuta cu tot ce putem”, a declarat Larisa Șfetan, prietena Ioanei.

Tânăra a fost băgată în comă de proxenetul Robert Tănase

Ioana Condea a murit după ce s-a chinuit la pat timp de patru ani

Ioana Condea a fost bătută cu bestialitate de proxenetul Robert Tănase în 2014 și băgată în comă, iar de atunci tânăra nu s-a mai ridicat din pat. Ioana Condea a murit într-o clinică din Germania, iar în acest moment familia și prietenii încearcă să strângă suma de 5.000 de euro pentru a-i aduce în țară trupul neînsuflețit. În cazul în care nu vor reuși să facă rost de bani, autoritățile din Germania o vor înmormânta într-un cimitir la „Necunoscuți”. „Am fost informată de Poliţie, pentru că voiau să ştie dacă familia dorea să fie înmormântată în România sau dacă familia are posibilităţi pentru acest lucru. Mi-au spus că dacă nu au posibilități, Ioana va fi îngropată în Germania”, a mai spus prietena Ioanei.

Chiar dacă s-a stins din viață pe 13 ianuarie, decesul a fost anunțat abia 10 mai târziu din cauză că avocata fetei, care era și tutorele ei legal, nu a fost de găsit. Proxenetul care a mutilat-o pe fată și a băgat-o în comă se află încarcerat într-un penitenciar din Germania, unde ispășeșete o pedeapsă de…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata