Când începe noul sezon Las Fierbinți, la PRO TV! Mai multe episoade pe săptămână VIDEO

Vești bune pentru fanii serialului de comedie Las Fierbinți! Bobiță a anunțat data la care va începe noul sezon, iar telespectatorii se vor putea bucura de actorii preferați și de rolulire lor de trei ori pe săptămână. Primul episod din noul sezon Las Fierbinți va fi difuzat de Pro TV pe data de 29 ianuarie.

Până acum, telespectatorii putea urmări serialul doar în serile de marți și de joi, iar vestea bună pentru ei este că episoadele din cel de-al 15-lea sezon vor fi difuzate de trei ori pe săptămână: marți, miercuri și joi, de la ora 20:30. Până când vor putea urmări primul episod, fanii serialului mai pot urmări episoadele din sezoanele precedente, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Cum zice Bobita: Marți✔️, miercuri✔️ și joi✔️, episoade noi! #din29ianuarie #lasfierbinti ▶️ cu sunet 😉 indiciu: Dorel

Gepostet von Las Fierbinti am Freitag, 18. Januar 2019

Noul sezon Las Fierbinți e la Pro Tv din 29 ianuarie

Las Fierbinți a devenit un serial foarte apreciat printre telespectatorii români de-a lungul timpului. Actorii au interpretat roluri și personaje pe care le regăsim și cu care poate am interacționat în satele românești. Mai mult decât atât, serialul face o critică a societății în care trăim, scoțându-i în evidență defectele și neregulile. Mihai Bobonete, Anca Dumitra și ceilalți actori distribuiți în film au avut monologuri care, chiar dacă nu au făcut referire la o persoană sau un moment anume, au scos în evidență diferite tipuri de comportament ale unor politicieni și situații care nu ar mai trebui să se regăsească într-o țară membră a Uniunii Europene.

Scenă…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata