Cântăreața Raluka s-a despărțit de logodnic! Artista e singură de sărbători

Raluka, vedeta show-ului „Asia Express” și căștigătoarea primei ediții s-a despărțit recent de logodnicul ei! Din păcate, chiar în prag de sărbători a rămas singură. Cu toate că de o bună vreme este în vizorul presei și a avut numeroase apariții în cadrul unor show-uri de excepție, pe plan amoros nu este atât de norocoasă.

Numai acum câteva luni  anunța că este foarte fericită și că trăiește o poveste de dragoste frumoasă, acum însă a decis să-i spună adio celui cu care avea planuri mărețe. Potrivit surselor Cancan.ro, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite acum câteva zile. Relația lor a fost una trăită la o intensitate maximă și a durat mai bine de doi ani de zile.

Raluka s-a despărțit de logodnic!

”Raluka e singură. Din câte stiu eu, cei doi s-au despărțit de puțin timp. Acesta pare să fie motivul pentru care, Raluka a decis să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie. Este o femeie foarte discretă și a dorit ca despărțirea să se petreacă în liniște, fară prea mare tam-tram”, a dezvăluit o vedetă din apropierea vedetei Antena 1.  Din nefericire, totul pare că s-a petrecut cam brusc pentru Raluka și logodnicul ei, pentru că a făcut declarații foarte frumoase despre fosta relație.

Raluka, câștigătoare la Asia Express

„Ne iubim de nu mai putem. Cu dragostea pentru muzică stăm foarte bine. Eu sunt cu cineva şi asta se ştie deja. Sunt fericită. (…) Mai aveam momente când îi spuneam Anei că îmi e dor de el. Mă susţine. M-a susţinut mereu. E foarte important pentru că atât timp cât eu am fost plecată el a stat lângă familia mea. Îi ajuta cu ce aveau nevoie. I-am spus iubitului că voi pleca, a înţeles. Suntem împreună de doi ani, cu o pauză mai aşa. (…) Îmi scria tot timpul că e greu. Reuşeam să ne înţelegem când prindeam telefonul”,  a povestit chiar Raluka, pentru revista Viva.

Articolul Cântăreața Raluka s-a despărțit…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata