Capitala, blocată de vremea severă! Viceprimarul a răbufnit, întrebat de soluții: „Nu avem o rețetă”

Vremea a adus haos în Capitală! Viceprimarul Bădulescu a răbufnit, iar, enervat de situația critică, a răbufnit. Meteorologii de la Agenția Națională de Meterologie a emis astăzi, 26 ianuarie, cod galben, la orele 13:00. Acesta se va întinde până la 16:00.

„După-amiază vor mai fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, ce vor continua să depună polei. Seara și la începutul nopții este posibil să fulguiască, apoi să se formeze ceată”, arată comunicatul celor de la ANM pentru prognoza specială de astăzi, în București.

Capitala, blocată total din cauza vremii! Viceprimarul Bădulescu a reacționat: „Nu am ce comandament să fac”

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a făcut declarații despre măsurile ce vor urma să fie luate de administrație pentru vremea severă din Capitală, pentru MEDIAFAX. Acesta a concluzionat cu faptul că urmează să fie găsite soluții. „Intervenim punctual pe fiecare situație în parte la acest moment. Nu am ce comandament să fac deocamdată. M-ați sunat să vă spun ce facem acum. Deocamdată intervenim pe fiecare situație în parte. Nu avem o rețetă la momentul acesta pentru situația asta”, a precizat Aurelian Bădulescu. Întrebat dacă se va interveni în cazul în care câțiva copaci sau crengi care prezintă un risc mare de rupere să fie tăiați înainte să se prăbușească, viceprimarul a spus: „Ați sunat să mă luați la mișto?”.

Copaci rupți din cauza vremii, în București

„Depunerile semnificative de gheață se vor menține pe tot parcursul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat-viteze de până la 30km/h. Temperatura va fi de -2 grade Celsius și -1 grad Celsius”, conform Agenției Naționale de Meteorologie pentru prognoza pentru București pentru astăzi.

Vremea pe ore, în București

15:00– Maxima este de 1 grad Celsius, iar vânturi vin din partea de est-nord-est cu 7 km/h.
16:00-Maxima de 1 grad Celsius, alături de vânturi…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata