Carmen Dan către Cioloş: Aţi uitat să daţi banii înapoi celor ce au donat pentru 'Cuminţenia Pământului'

0 109

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, vicepreşedinte al PSD, a lansat duminică o serie de critici la adresa fostului premier Dacian Cioloş, lider al partidului PLUS, acuzându-l pe acesta că ''defilează cu vorbe şi promisiuni mincinoase''.

''A început campania! …cel puţin pentru unii, care atunci când puteau nu au făcut nimic, care au stat cuminţi la cutiuţă şi care acum, în preajmă de europarlamentare, via prezidenţiale, şi-au făcut partiduleţe (sau 'prietenii' le-au făcut partiduleţe) cu care promit să răstoarne munţii din loc! Acum sunt dispuşi să facă orice, dar chiar orice, pentru a ajunge să trăiască iarăşi bucuria de a nu face nimic! Şi pentru că fapte nu au în spate, pentru că cifra care îi reprezintă ca politicieni este zero, cu ce ar puteau defila aceşti mici visători şi infatuaţi, în general 'foşti', dacă nu cu vorbe şi promisiuni mincinoase?'', a scris Carmen Dan pe Facebook.

Carmen Dan a arătat că ''singurul proiect'' al guvernării Cioloş – şi anume achiziţionarea sculpturii lui Brâncuşi ''Cuminţenia Pământului'' – a fost un fiasco total, ea acuzându-l pe fostul premier că a uitat să dea banii înapoi oamenilor care au donat.

''Încercând marea cu degetul, domnul Cioloş a descins în periplul campaniei şi prin Teleorman, chit că avea dânsul ceva informaţii că pe acolo lumea nu prea îl apreciază! Ei bine, şi-a luat avânt spre Roşiorii de Vede şi, după ce a coborât din sferele înalte, monsieur Julien a constatat că acolo sunt drumuri bune, aspect care nu poate fi pe placul unui candidat contestat de teleormăneni. Probabil în programul său (foarte posibil o reeditare a lamentabilei Platforme 100) are promisiuni că va umple ţara de autostrăzi. Întrebarea este: Cum veţi reuşi, domnule Cioloş, atât timp cât singurul proiect al guvernării dumneavoastră a fost un fiasco total? Nu mai ştiţi care? Vă aduc eu aminte: sculptura lui Brâncuşi,…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x