Carmen Dan îl atacă pe Iohannis: „Atât poate… din frustrare, din disperare, din ambiție bolnăvicioasă”

0


Ministrul de Interne, Carmen Dan, a reacționat dur după ce președintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constituţională proiectul de lege care dă mai multe puteri poliţiştilor, în exercitarea atribuţiilor de serviciu. 

“Atât poate… din frustrare, din disperare, din ambiție bolnăvicioasă. Indiferent ce îl ”mână în luptă” pe președintele țării, efectele blocării constante a oricărui demers, fără niciun temei legal, se răsfrâng asupra românilor!

Domnule președinte Klaus Werner Iohannis, înțelegem cu toții că ați face orice pentru a obține al doilea mandat. Dar acest “orice” trebuie să aibă anumite limite, care sunt impuse de elementarul bun simț și care sunt respectate, în general, de majoritatea actorilor politici.

Noi, muritorii de rând, așteptăm de la Domnia Voastră ca măcar acum, în ultimul ceas, să vă recalibrați abordarea și să vă susțineți campania electorală în parametrii normalității, fără a distruge totul în jur, doar de dragul propriei preamăriri.

Ieri ați mai punctat un refuz din colecția de astfel de gesturi cu care ne-ați obișnuit în ultima perioadă de timp. Numai că, de această dată, acțiunea dumneavoastră îndreptată împotriva PSD, afectează polițiștii, care sunt și trebuie să rămână în afara jocurilor politice! Ce fel de președinte de țară este acela care își permite să se joace cu siguranța națională? Cum să ajungi să politizezi activitatea Poliției?”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Ministrul de Interne îi transmite lui Iohannis că legea privind autoritatea polițistului, pe care președintele a atacat-o la CCR, este “probabil cel mai larg dezbătut act normativ din ultimii ani”

“Legea privind autoritatea polițistului a fost în…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata