Casa de Cultură Kanya Addam, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe invită melomanii la concertul Orchestrei Simfonice Euterpe Braşov

167

În data de 26 februarie are loc primul concert al stagiunii de concerte simfonice 2020/2021, de la ora 19 la Teatrul Tamasi Aaron, unde spectatorii se vor bucura  de programul Orchestrei Simfonice Euterpe Braşov.

„De această dată ne putem aştepta la o compoziţie specială în spectacolul orchestrei. În prima rundă, orchestra va susţine un concert al compozitorului austriac Friedrich Gulda. Friedrich Gulda a compus la sfârşitul secolului al XX-lea şi a avut experienţă atât în muzica clasică, cât şi în domeniul jazz-ului. Orchestra Simfonică Euterpe Braşov interpretează una dintre cele mai cunoscute piese ale acestui compozitor excentric, care nu este altceva decât un concert pentru violoncel şi orchestră de suflători. La violoncel va cânta solistul Anton Niculescu”, precizează organizatorii.

De altfel,” a doua parte a spectacolului va fi dominată tot de suflători. Orchestra va călăuzi publicul în era clasică cu serenada scrisă pentru orchestră de suflători de Wolfgang Amadeus Mozart. Serenada a fost genul preferat al lui Wolfgang Amadeus Mozart, acest gen de muzică a fost compusă la sfârşitul secolului al XVIII-lea pentru ocazii speciale, pentru divertismentul de seară”, se arată în program.

În cadrul acestui eveniment, sunt valabile abonamentele cumpărate pentru stagiunea de concerte simfonice 2020/2021, respectiv biletele pot fi procurate de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale. Preţul unui bilet este de 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru elevi, studenţi şi pesnionari. Biroul de Organizare Evenimente Culturale este deschis de luni până joi între orele 9:00 – 16:00, vinerea de la 9:00 la 13:00 şi cu o oră înainte de începerea spectacolului (adresa: Piaţa Libertăţii nr. 1., Sfântu Gheorghe)

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata