Câștigător Vocea României 2018, sezonul 8. Marea surpriză!

Această seară, 15 decembrie 2018, a adus noua Voce a României! Ultima rundă a concursului de voci televizat i-a avut ca protagoniști pe Alma Boiangiu, concurent care a fost îndrumat de Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, care a avut-o ca atrenor pe Irina Rimes, Mădălina Coca, care a ajuns în finală fiind sub aripa Andrei și Bogdan Ioan, de a cărei evoluție s-a îngrijit Smiley.

Publicul a fost încântat de cei patru finaliști și de reprezentațiile lor. Finala concursului a implicat, din partea concurenților, pregătirea a trei momente: unul singur, unul alături de antrenorul său și altul alături de un invitat special.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ‘https://connect.facebook.net/de_DE/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2’; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Suntem LIVE cu marele castigator!

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 14. Dezember 2018

Câștigător Vocea României 2018, sezonul 8

UPDATE Premiul 3 Vocea României 2018, sezon 8 a fost câștigat de Alma Boiangiu. Marele Câștigător este Bogdan Ioan, iar pe locul doi a ieșit concurenta Irinei Rimes, Dora Gaitanovici. Astfel, scena vocilor a avut parte de reprezentări inedite și de oameni ai muzicii de valoare. Alături de concurenta lui Tudor Chirilă, Alma Boiangiu, a cântat Ovidiu Anton. Lângă concurenta Irinei Rimes, Dora Gaitanovici, a cântat solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu.

Finaliștii concursului de talente Vocea României

Lângă finalista Andrei, Mădălina Coca, cea recunoscută și drept Celine Dion, a cântat Nicolae Furdui Iancu. Și, în cele din urmă, alături de Bogdan Ioan, supranumit și Michael Jackson, a impresionat publicul Feli.

vocea romaniei 2018Ana Munteanu, câștigătoarea sezonul 7, a revenit pe scena concursului care a consacrat-o

Surpriza neașteptată a venit atunci…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata