Cât costă un sejur de 7 zile la hotelul din Turcia unde s-au cazat vedete din România?

De Jurnalul Național Actuale Turism 248 citiri
2 min citire

Inrolare trafic.ro
În lunile de vară, iunie-iulie, multe dintre vedetele autohtone își iau o vacanță binemeritată, plecând în sejururi, unele costisitoare. Vedete care au decis să-și petreacă vacanța, timp de 7 zile, la un hotel din Turcia. Despre care s-a aflat și cât a costat sejurul celor doi aici.

Vacanță de cinci stele în Turcia

Se pare că din ce în ce mai multe vedete autohtone au ales Turcia ca loc de relaxare, distracție și bronz. Așa se face că mai mulţi români au ales litoralul turcesc pentru un sejur de 7 zile.

 

O alegere ar fi Antalya, dar nu oricum, ci la un hotel celebru de aici, de cinci stele, în care petreci 7 zile pline de soare, mare și distracție în celebra stațiune Antalya.

Astfel, ”Vacanțăăăă! Am început cu o încălzire ușoară într-una dintre destinațiile noastre preferate, Antalya. Mai ales dacă ai copii, mi se pare alegerea ideală, pentru ca toată familia să simtă vacanța.”

 

Cât costă un sejur de 7 zile la un hotel de cinci stele?

Pe lângă faptul că s-au distrat ca o familie, se pare că și costurile au fost mult peste posibilitățile unui turist normal. Conform unor informații, hotelul de cinci stele are prețuri piperate, iar pentru un sejur de 7 zile ar trebui să plătim aproximativ 5.000 de euro.

În opinia lor, ”Condiții excelente de cazare, plaje impecabile (nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic), mâncare bună și diversă, program pentru copii, sală, Spa, piscine de toate felurile și continui lista în Stories!

Și pentru că o să mă întrebați despre hotel, am stat aici prima oară acum 15 ani, când nu aveam copil. Ne-a plăcut și atunci, dar acum îl găsim senzațional.”

Deși sumele sunt extrem de mari, imagini din sejurul din Antalya ne arată că o familie frumoasă și fericită pot petrce aici o vacanţă de neuitat.

Sursa – playtech.ro

TAGGED: ,