Cătălin Zamfira, un deputat demisionar din PSD, s-a întors în partid

0


Un deputat care şi-a dat demisia din PSD, în luna noiembrie, a revenit în partid. Este vorba despre Cătălin Zamfira, parlamentar de Ilfov.

Pe 14 noiembrie, Constantin Cătălin Zamfira, Emanuel-Gabriel Botnariu şi Corina-Alexandra Bogaciu şi-au anunţat demisia din PSD.

Ei vorbeau, atunci, despre “modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul”.
“În această logică se înscrie atitudinea vindicativă a preşedintelui Dragnea, care a lansat prin interpuşi informaţia că doamna Gabriela Firea, lider ales în unanimitate al organizaţiei Ilfov a PSD, urmează să fie înlocuită de la conducerea filialelor Bucureşti şi Ilfov, după care chiar exclusă din partid, pentru simplul fapt că a cutezat să tragă un semnal de alarmă cu privire la faptul că partidul se îndepărtează din ce în ce mai mult de agenda reală a cetăţeanului. Mai mult, preşedintele Dragnea a declanşat o amplă campanie de intimidare a primarilor de sector şi a consilierilor generali, având ca scop izolarea politică a Gabrielei Firea şi punerea acesteia în situaţia de nu-şi mai putea exercita eficient mandatul încredinţat de bucureşteni”, spuneau cei trei parlamentari, în declaraţia oficială.
Luni, Cătălin Zamfira a trimis o solicitare la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, prin care îşi anunţă revenirea la grupul parlamentar social-democrat.

Colega sa de filială, Corina Bogaciu, a anunţat, în urmă cu o zi, că se înscrie în partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Constantin Cătălin Zamfira a fost ales în 2016, candidând pe listele PSD Ilfov. El și-a dat demisia din PSD în urma scandalului conducerii partidului cu primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Citeşte şi: CORESPONDENȚĂ “România din Antarctica”/ Aventurile…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata