Câți bani a încasat Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României: cecul imens emis de Pro Tv

În această seară s-a decis Vocea României, iar el este Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley. Acesta a încasat marele premiu de 100.000, dar și titlul de Vocea României. Ultima rundă a show-ului de talente i-a avut în prim-plan pe Alma Boiangiu, concurenta lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, care a stat sub aripa Irinei Rimes, pe Mădălina Coca, de evoluția căreia s-a îngrijit Andra și Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley.

Toți au avut de pregătit momente inedite, fiind si ultima dată când se vor afla pe scena marelui concurs. Astfel, Alma a ridicat publicul în picioare alături de Ovidiu Anton, Dora a încins publicul alături de solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, iar Bogdan Ioan a oferit un moment minunat alături de Feli.

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României, a câștigat 100.000 de euro, cecul imens emis de Pro Tv

O surpriză pentru spectatori și telespectatori a fost atunci când au revăzut-o pe câștigătoarea sezonului 7, Ana Munteanu, concurentă care i-a aparținut lui Smiley. Artista a ului publicul din fața micilor ecrane cu piesa ”Unde te duci”.

Toți cei patru finaliști s-au declarat entuziasmați încă de înaintea finalei de experiența numită ”Vocea României”. Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley a mărturisit că nu visa să ajungă în finală, iar când acest lucru s-a concretizat, a rămas fără cuvinte, așteptând să se bucure de tot ce o să i se întâmple și după terminarea show-ului

Finaliștii Vocea României 2018

”Nu m-am aşteptat să ajung în semifinală şi nici în finală, pentru că Sorina şi Vitalie sunt două voci deosebite şi au avut nişte momente foarte bune. Când am aflat că am ajuns în finală nu am ştiut cum să reacţionez. Este una dintre cele mai frumoase experienţe prin care am trecut”, a declarat Bogdan Ioan.

”Cel mai puternic este acela dintre noi care are numărul cel mai mare de voturi”

Dora Gaitanovici a vorbit și ea,…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata