Câţi bani primeşte o badantă în România

Badantele sunt la mare căutare şi în țara noastră, nu doar în străinătate. Cu toate că se oferă salarii atractive, româncele preferă să îngrijească bătrâni în străinătate, departe de familii, pe bani mai mulţi.

Câţi bani primeşte o badantă în România. Tot mai mulţi români se plâng că nu găsesc femei dispuse să aibă grijă de bătrâni, cu toate că salariile nu sunt deloc mici.

Câţi bani primeşte o badantă în România. „Caut o doamna serioasă pentru îngrijirea unei bunicuțe în vârsta de 84 ani”

O tânără din Iaşi a postat, pe un grup de Facebook, un mesaj în care spune că este în căutarea unei doamnei serioase care să aibă grijă de bunica ei în vârstă de 84 de ani. Femeia este bolnavă de Parkinson şi are nevoie de cineva care să se ocupe de igiena personală, medicaţie şi menaj.

„Bună ziua! Caut o doamna serioasă pentru îngrijirea unei bunicuțe în vârsta de 84 ani cu Parkinson în județul iasi.
Bunica are nevoie de o doamnă care să lucreze intern, să se ocupe de igiena personală, medicație și ușor menaj.

Bunica poate fi transferată pe un scaun special unde își face nevoile și în scaunul cu rotile pentru a fi transportată dintr-o cameră în alta.

E liniștită, calmă, simpatică și glumeață”, spune tânăra pe reţelele de socializare.

În plus, aceasta oferă un salariu de 3000 de lei pe lună. Postarea tinerei a stârnit imediat reacţiile internauţilor.

„Vă spun din proprie experiență, este foarte greu de găsit. Toate vor salarii ca-n Italia. De preferat ar fi o femeie fără venit. Eu așa am găsit, însă aveau vicii, dar cu vorbă bună…”, „Se castiga 1000- 1400 de euro in strainatate pt batrani , de ce comparati salariul in Romania cu cel DIN strainatate?”, „Poate e mai bine în străinătate, iei bani mai mulți dar departe de familie, ce sa zic”, sunt numai câteva dintre comentariile adunate de postarea tinerei din Iaşi.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata