Cazanciuc – mesaj pentru elevi la început de an şcolar: Învăţătura vă defineşte ca oameni şi nu poate să vă fie luată niciodată

Foto: digi24.ro
0 3

Robert Cazanciuc, preşedintele interimar al Senatului, la început de an şcolar, le transmite copiilor, să nu uite că învăţătura îi va defini pe viitor ca oameni, iar aceasta nu poate să le fie luată niciodată.

„Sună clopoţelul şi începe şcoala. Va fi mai greu anul acesta pentru că este un an special, cu multe constrângeri. Pentru unii este primul an în care vă desprindeţi de părinţi şi începeţi o nouă aventură, iar alţii sunteţi în ultimul an înaintea maturizării depline, cu emoţii mari pentru examene. Vouă tuturor vă doresc să aveţi parte de un an bun, să învăţaţi să îi ascultaţi pe profesori şi pe părinţi. Să nu uitaţi că învăţătura vă defineşte pe viitor ca oameni şi nu poate să vă fie luată niciodată. Mult succes!”, a scris Cazanciuc, luni, pe Facebook.

Anul acesta, având în vedere pandemia de COVID-19, aproximativ 2.800.000 de elevi şi preşcolari încep, luni, cursurile noului an de învăţământ, în condiţii speciale, unii dintre ei urmând a învăţa online, alţii în sistem hibrid sau cu prezenţă în clasă.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x