Ce a făcut Mădălina Manole înainte de a se sinucide. Detalii cutremurătoare din scrisoare de adio a cântăreței

Mădălina Manole a plecat dintre noi într-un mod tragic. Pe 14 iulie se împlinesc 9 ani de când artista s-a sinucis lâsând în urma sa multă durere, un copil care la vremea respectivă avea doar 1 an și multe întrebări fără răspuns. ”Fata cu părul de foc” a lăsat o scrisoare de adio în care a explicat gestul necugetat. 

Detalii cutremurătoare din scrisoarea de adio a Mădălinei Manole

Duminica aceasta se împlinesc 9 ani de când Mădălina Manole s-a sinucis, în vila sa din Otopeni, Ilfov unde locuia alături de soțul Petru Mircea, mama acestuia și băiatul de 1 an. Artista a băut Furadan , un pesticid foarte toxic chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Cântăreața a lăsat un bilet de adio în care a scris și câteva doleanțe care din păcate, nu s-au împlinit.

Iată ce a scris artista în scrisoarea de adio: „Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos!!!”

Mădălina Manole a mai încercat să se sinucidă luând paracetamol și ibuprofen cu doar trei săptămâni înainte de a muri. Cântăreața nu mai vedea rostul vieții și considera că are foarte multe defecte. „ Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea doar eu voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul!”, a mai scris Mădălina în biletul de adio.

Jurnalul Mădălinei Manole și scrisoarea de adio au scos la iveală neliniști, suferințe și stări interioare neștuite de nimeni
Sursa foto: avantaje.ro

Prin ce suferințe trecea Mădălina…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata