Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia

Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia. Litoralul grecesc a fost şi în acest an preferatul românilor, care au luat cu asalt plajele din staţiunile elene. Desigur că au avut loc şi întâmplări amuzante, pe care oamenii le-a împărtăşit pe Internet.

Una dintre ele a fost ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia. Un turist a postat pe un site de călătorii un banner pe care l-a fotografiat în vacanță, pe care scria în limba română, un meniu de mâncare. Pancarda amuzantă așezată în fața localului a devenit virală pe Internet.

Ce a scris un patron la intrarea unui restaurant din Grecia

Caracatiță/ Ciorbă de pui cu carne de pește/miel”, este meniul scris de  patronul restaurantului din Grecia. Cel mai probabil, nu și-a dat seama că traducerea este una greşită, dar cu o notă amuzantă, așa încât mesajul a fost foarte ușor de interpretat.

Românii s-au amuzat teribil pe grupul de Facebook unde a fost făcută postarea și  nu s-au abținut de la comentarii.

Cum o fi caracatița Coca-Cola? Ciorba de pui cu carne de pește și cu gust de ciorbă de burtă. Bucătărie fusion/ Când văd așa ceva la restaurant/tavernă știu că e momentul să caut cazare în altă zonă/ Și dacă le mănâncă separat, nu tot în stomac ajung!!?? Așa face și omul economie, că doar de aia vine în Grecia!!!”, sunt numai câteva dintre comentariile internauţilor.

Românul cu Dacia 1300 care se întorcea din Grecia

O imagine a fost postată și pe un grup dedicat vacanțelor în Grecia, fără a se preciza ziua în care a fost făcută. „Plec în Grecia„, a spus femeia care a distribuit fotografia pe grupul Forum Grecia, ironizându-l pe șofer.

În comentarii, câțiva români confirmă că au văzut la rândul lor mașina în Grecia. Cei mai mulți cred că nu e cazul ca șoferul să fie luat peste picior, cât timp mașina este verificată și se află într-o stare tehnică bună.

Bravo lor! Îi întâlniserăm pe Egnatia Odos, cam la 60 de km înainte de Thessaloniki. Foarte fain rulau la 80 km/ h. Sper că au avut roadtrip plăcut pe unde au rulat fin/ Și vi se pare ceva de râs în această imagine? Păcat de d-voastră. Sunt ferm convins, că la un moment dat în viața d-voastră numai cu așa ceva vă deplasați, asta dacă aveați și așa ceva„, sunt câteva comentarii.

Sursa: româniatv.net
Citește și
1 Comentariu
  1. Sibianu Silviu spune

    Toată lumea laudă mâncarea din Grecia. Mâncarea e neobișnuit de gustoasă.
    Gustul bun vine de la portul Pireu, în pachete de 2 kg ( le puteți cumpăra și în București de la „Dragonul Roșu”).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata