Ce avere are Viorica Dăncilă! Azi, prim-ministrul împlinește 55 ani

Viorica Dăncilă are motiv de sărbătoare astăzi! Cel mai controversat prim-ministrul al României împlinește vârsta de 55 de ani, iar acest moment i-a făcut pe mulți să se întrebe cât de mare este, de fapt, averea sa. Din nefericire, ziua de naștere îi este umbrită sărbătoritei de probleme serioase cu legea. A fost denunţată pentru fapte din perioada în care activa la Bruxelles. Înainte de a conduce Guvernul, Dăncilă a avut două mandate de europarlamentar. Stiripesurse.ro relatează că ar fi vorba despre o posibilă nedeclarare a deconturilor de deplasare.

“Din interpretarea sistematică a dispoziţiilor legale incidente, potrivit Anexei nr. 1 la Legea nr. 176/2010, declaraţia de avere se va completa la toate rubricile prevăzute de formularul în cauză, nedeclararea, în declaraţia întocmită a cuantumului veniturilor declarantului, ale soţului/soţei, constituind contravenţie şi sancţionându-se cu amendă de la 50 Lei la 2.000 Lei”, arată IPP într-un comunicat de presă citat de g4media.ro.

Ce avere are Viorica Dancilă! Azi, prim-ministrul împlinește 55 ani

Potrivit informațiilor oferite în declarația de avere, pe Viorica Dăncilă ziua de naștere din acest an o prinde cu multe zerouri în cela 11 conturi pe care le are, dar și terenuri, locuințe și bijuterii. De când deține funcția de premier al Românei, adică din 29 ianuarie 2018, Viorica Dăncilă a strâns 50.000 de lei, într-un depozit bancar deschis la Raiffeisen.

Salariul prim-ministrului României este de 15.950 lei brut, pe lună. Ea are 11 conturi și depozite în bănci, în lei, euro și dolari, care cumulează aproape 70.000 de euro dar, și 17.000 de dolari. Social-democrata are două terenuri intravilane: unul la Predeal și altul în comuna gorjeană Giurgița, obținute prin cumpărare și moștenire de la părinți. Tot în județul Gorj, ea deține și un teren agricol de 2 hectare.

Viorica Dăncilă are două apartamente în Videle…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata