Ce cadou i-a oferit Viorica Dăncilă lui Jean Claude Juncker, la Bruxelles: O pereche de butoni cu motive tradiţionale şi o monedă aurită

0

Premierul Viorica Dăncilă i-a oferit, miercuri, preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, o pereche de butoni cu motive tradiţionale româneşti şi o monedă aurită de la BNR, emisă cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Şefa Executivului a avut, miercuri, o întrevedere bilaterală cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. La întâlnire a fost prezentă şi Corina Creţu, comisarul european pe dezvoltare regională.

Prim-ministrul a avut o întrevedere cu secretarul general al Consiliului Uniunii Europene, cu preşedintele Comisiei Europene şi a participat, împreună cu delegaţia guvernamentală, la un dejun de lucru cu membrii Colegiului Comisarilor.

Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului efectuează marţi şi miercuri o vizită de lucru la Bruxelles.

Marţi, premierul român a participat la conferinţa „Cores and Peripheries in Europe? A Europe NEXT Project”, organizată de Institutul Aspen. De asemenea, a avut loc o întâlnire a delegaţiei guvernamentale cu europarlamentarii români.

Reuniunea Colegiului Comisarilor cu Guvernul statului membru care urmează să deţină Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene este organizată, în mod tradiţional, înaintea începerii mandatului. Obiectivul reuniunii este acela de a pregăti viitoarea preşedinţie şi de a discuta priorităţile acesteia.

 

Post-ul Ce cadou i-a oferit Viorica Dăncilă lui Jean Claude Juncker, la Bruxelles: O pereche de butoni cu motive tradiţionale şi o monedă aurită apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata