Ce concerte de Craciun au Fuego si Stefan Hrusca


Atat, Fuego, cat si Hrusca au agenda plina de sarbatori, cu concerte in toate colturile tarii, iar ca aproape in fiecare an, biletele vor fi sold-out.
Ce concerte de Craciun au Fuego si Stefan Hrusca
Paul Surugiu-Fuego si Stefan Hrusca au facut o traditie cu aceste concerte de Craciun, muncind extrem de mult toata luna, astfel ca lumea se inghesuie pentru a prinde ultimele locuri disponibile.
Concerte de Craciun Fuego

Fuego va incepe seria concertelor cu turneul „Colindator la portile cerului”, unde pretul unui bilet este cuprins intre 70 si 160 de lei.
Acesta va concerta in mai multe orase din tara, dupa cum urmeaza:

Teatrul National Bucuresti, Bucuresti: 3 decembrie 2018, ora 20:00
Teatrul National Marin Sorescu, Craiova: 4 decembrie 2018, ora 20:00
Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare, Satu Mare: 8 decembrie 2018, ora 20:00
Cinema Florin Piersic, Cluj-Napoca: 9 decembrie 2018, ora 20:00
Teatrul „Sica Alexandrescu” Brasov, Brasov: 10 decembrie 2018, ora 20:00
Casa de Cultura a Sindicatelor Pitesti, Pitesti: 13 decembrie 2018, ora 20:00

Insa in acest an va marca o premiera, urmand sa concerteze pe scena Teatrului National, pe 25 decembrie, care va marca si incheierea spectacolelor de Craciun iar pretul biletelor va fi cuprins intre 120 si 200 de lei.
“De ani de zile, merg la colindat prin ţară, fiind de-a dreptul onorat să văd sălile pline. Anul acesta am o schimbare de stil, de viziune şi, desigur, vin cu cântece noi şi cu un minunat album care propune, la propriu, capodopere componistice, din zona colindelor, melodii pe care sigur le veţi îndrăgi încă de la prima ascultare.
Sigur că voi cânta pentru voi, cele mai frumoase refrene, voi veni cu versuri speciale. Voi încerca, pe cât se poate, în acest an, să avem cel mai frumos Crăciun, împreună, în două ore în care vreau să uitaţi, la propriu, de toate şi să lăsaţi la uşă grijile şi problemele! V-aştept cu drag!”, a spus Fuego.
Concerte de Craciun Stefan…

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata