Ce conține moțiunea de cenzură pe care Opoziția a depus-o în Parlament

Ce conține moțiunea de cenzură pe care Opoziția a depus-o în Parlament, vineri, 14 decembrie? „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dancila, rusinea Romaniei!”, au scandat în Parlament, iar 163 semnături s-au strâns pentru acest demers.

Senatorul PNL Florin Citu , deputatul USR Ionuț Motescu și deputatul PMP Robert Turcescu au depus documentul. Cei trei sunt extrem de optimiști și sunt de părere că această moțiune de cenzură va trece și vor continua să negocieze cu parlamentarii până în ziua votului.

Opoziția a depus o moțiune de cenzură în Parlament. Ce conține aceasta?

Ce conține moțiunea de cenzură pe care Opoziția a depus-o în ParlamentCe conține moțiunea de cenzură pe care Opoziția a depus-o în Parlament

Opoziția a depus o moțiune de cenzură în Parlament și cred că aceasta are mari șanse să tracă: „Și cei de la Pro România au semnat. Discuțiile continuă până în ultimul moment, există un grup important la Senat care doreste să voteze moțiunea. Sunt mai mult de 10, la Senat, iar discuțiile se țin până în ultimul moment”, a declarat senatorul Florin Citu.

Senatorul PNL Florin Citu , deputatul USR Ionuț Motescu și deputatul PMP Robert Turcescu au fost întrebați despre nemulțumirea membrilor UDMR, în legătură cu faptul că Opoziția nu a adus o propunere pentru premier, miniștri și un program de guvernare, aceștia au răspuns tare și răspicat că scopul lor este să înlăture Guvernul Dăncilă și abia apoi vor negocia pentru formarea majorității. „Nu am spus niciodata nume de premier si ministri, totul se negociaza dupa votul la motiune. Avem mai multe persoane, si la PNL, si la USR, si la PMP, care pot fi premieri”, a declarat senatorul PNL Florin Citu.

Robert Turcescu, reacție tranșantă

Robert Turcescu a avut o reacție tranșantă, afirmândă că este simplu să găsești un premier mai competent decât Viorica Dăncilă. „Doamne, cat de greu poate fi sa gasesti un premier mai competent decat Viorica Vasilica Dancila sau ministri mai competenti…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata