Ce produse bio sunt recomandate pentru reglarea functiilor sistemului reproducator la barbati si femei

Multi barbati si femei din ziua de azi sufera de disfunctii ale sistemului reproducator. Femeile pierd sarcini sau nu pot concepe. Barbatii sunt infertili sau sunt atat de dezamagiti de potenta lor incat nici nu se mai gandesc la a intemeia familii. Aceste afectiuni feminine si masculine isi au drept cauza stresul, mostenirea genetica, radiatiile la care ne expunem atat de des zi de zi si alte probleme cotidiene.

Un lucru care ne mai da totusi speranta sunt studiile si cercetarile efectuate de specialisti. Tot datorita lor au fost create si produse bio recomandate pentru reglarea functiilor sistemului reproducator.

Si pentru femei, si pentru barbati, exista pe piata de suplimente naturale 100% produse care pot ajuta foarte mult in aceste situatii, datorita ingredientelor active pe care le contin. Avem, pe de o parte, produsul Titan Gel, un gel special pentru organul sexual masculin, si pe de alta parte avem Profecund, un adjuvant sub forma de capsule pentru femei care doresc sa aiba copii.

Avantajele suplimentului bio Titan Gel pentru barbati

Efectul acestei creme se poate face resimtit inca din prima saptamana de la utilizarea ei. Poate ca nu se va observa o crestere a penisului cu pana la 7 cm cum garanteaza produsul, insa se vor observa alte imbunatatiri in viata sexuala. Printre altele, erectia este mai indelungata si mai puternica. Sexul poate dura de pana la doua ori mai mult ca pana la folosirea Titan Gel. Aplicarea regulata a gelului va prelungi considerabil raporturile sexuale, organul genital simtindu-se mult mai sensibil iar placerea devenind mult mai mare.

Gratie compozitiei bogate de plante a suplimentului ce poate fi cumparat de pe Titan Gel, solutia are un efect benefic asupra puterii sexuale masculine. Iar in cele din urma, dupa o perioada mai mare de la testare, este posibil ca penisul barbatului sa sporeasca usor in dimensiuni.

O recomandare este ca gelul sa fie aplicat cu jumatate de ora inaintea raporturilor sexuale. De ce? Pentru ca aceasta practica permite sporirea senzatiilor in timpul sexului, afectand pozitiv virilitatea si scapand barbatul de problema ejacularii premature, care afecteaza in multe cazuri raportul in sine.

De ce ai avea nevoie de ProFecund daca esti femeie?

Produsul ProFecund ce se regaseste la pagina Profecund este recomandat acelor femei care au probleme cu sistemul reproducator, dar care doresc din toata inima sa aiba copii. Dar suplimentul natural nu trebuie luat in considerare doar de femeile cu probleme, ci si de femeile fertile, care doresc sa asigure necesarul de acid folic in organism pentru dezvoltarea fatului in primele luni de sarcina.

In plus, cele mai mari avantaje pe care le ofera administrarea regulata a ProFecund sunt cresterea dorintei sexuale, reglarea menstruatiei, stimularea ovulatiei, sporirea sanselor instalarii sarcinii, dar si suplinirea tratamentului in cazul ovarelor polichistice si refacerea echilibrului hormonal. Trei ingrediente active din natura intra in compozitia acestui produs regasit la pagina profecund.bioo.ro: extractul de radacina de Maca, extractul din fructe de Vitex Agnus-Castus si Quatrefolic. Ultimul compus se refera la acid folic sub forma de folati, optimi pentru instalarea sarcinii si pentru sustinerea dezvoltarii normale a fatului.

Fiecare dintre aceste doua suplimente bio sunt de ajutor in reglarea functiilor sistemului reproducator la femei si la barbati. Insa, tine minte ca aceste produse nu sunt in sine un tratament, ci trebuie administrate pe post de adjuvante.

Sursa: SuperLifestyle.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata