Ce program vor avea magazinele Dedeman pe data de 1 mai

În perioada ce cuprinde două sărbători importante din an precum Paștele respectiv ziua de 1 mai, românii se vor putea bucura de câteva zile libere în care vor uita de clipele obositoare de muncă. Află acum care este programul marilor magazine în intervalul 26 aprilie- 2 mai. Programul Dedeman pe data de 1 mai 2019

Românii se vor putea bucura în sfârșit de câteva zile libere începând de vineri 26 aprilie, iar aceste zile libere vor lega sărbătorile pascale de Ziua Muncii ce se serbează anual pe data de 1 mai, ceea ce înseamnă că oamenii se vor întoarce la muncă abia începând de joi, 2 mai.

Decizia Guvernului a fost ca minivacanța de Paște să fie legată cu cea de 1 mai, așadar, românii se vor putea bucura de o vacanță de 6 zile, în intervalul vineri 26 aprilie și până joi, 2 mai.

Pentru a sta la dispoziția tuturor persoanelor ce vor fi liberi în această perioadă de 6 zile, conducerea lanțului de magazine Dedeman din România, a hotărât ca programul acestora de Paște și de 1 mai să fie unul special.

Program Dedeman 1 mai 2019

Pe data de 28 aprilie, prima zi de Paște dar și a doua zi de Paște, magazinele mari din întreaga țară, inclusiv Dedeman, vor avea un orar mai special

Acest lucru se va aplica și pentru data de miercuri, 1 mai 2019

Conform datelor ce au fost puse la dispoziție tuturor clienților de către conducere pe site-ul oficial al lanțului de magazine, programul Dedeman 1 mai 2019 va fi acesta:

– Vineri, 26 aprilie 2019: program normal;

– Sambata, 27 aprilie 2019: 8:00 – 16:00;

– Duminica, 28 aprilie 2019: inchis;

– Luni, 29 aprilie 2019: inchis;

– Marti, 30 aprilie 2019: program normal.

– Miercuri, 1 mai 2019: program normal.

Cu toate acestea, este posibil ca în unele magazine Dedeman, programul de 1 mai să varieze, în funcție de oraș.

Dacă vă doriți informații suplimentare referitoare la programul de 1 mai al oricărui dintre magazinele Dedeman, clienții sunt așteptați pe site-ul www.dedeman.ro, unde pot selecta magazinul Dedeman în care vor dori să vină pentru cumpărături.

Sursa: observator.tv

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata